Ez a legnagyobb bajunk...

2008.05.19. 11:03

A következő körlevelet találtam a postaládában reggel:

"...... ::: FIGYELEM ! ::: ...

ORSZÁGOS RAZZIÁT INDÍTOTT A RENDŐRSÉG A MENTŐDOBOZOK-KÉSZLETEK ELLENŐRZÉSÉRE !

Akinek a motorban/autóban :

- nincs
- hiányos
- lejárt szavatosságú ( akár a helyszínen plombát bontva valamely része csak lejárt! )

azonnal, 30.000.- Ft bírságot szabnak ki a jármű tulajára !

Mindenki pótolja ha nincs a motorban/autóban, és ellenőrizze a lejáratát is !..."

Nem akartam elhinni, ezért körbekérdeztem: a nyugati országrész boltjaiban már hiánycikk a mentődoboz, sok helyen már a figyelmeztetés is kint van hogy ellenőrizze mindenki a lejáratot a dobozán, illetve pótolja, ha nincs a motorban.

Szóval itt tartunk. Hála az Égnek már nincs nagyob baj az utakon, minthogy a pólya a dobozban lejárt -e 2 hónapja, avagy sem. Gyorsan tegye fel a kezét aki látott már el nyílt törést az árokparton, és azzal sikerült megmentenie az illetőt, hogy NEM LEJÁRT pólyával dolgozott ! Na ugye.

Mellesleg négy autó égett porrá két napja az ablakom alatt, a térfigyelőtől 40 méterre. A rendőrök 15 perc alatt értek ki az egy kilométerre lévő őrsről - persze az elkövető addigra árkon-bokron túl.

A kép mindent elárul a tűz súlyosságáról:

www.kepfeltoltes.hu/view/080517/IM009643_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Eközben innen bő 1km-re egy tucat autó tankját fúrták meg az éjjel, a trógerek szintén elmenekültek. De szerencsére mindegyik autóban volt, E.Ü. doboz - valószínüleg abban is, amivel menekültek! - tehát nagy baj nem történt, csekk nem készült - GRATULÁLUNK !

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr22476513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása