Tiszai Vegyi Kombiná(l)t

2010.04.01. 13:01

 

Nem viszi. Ha megszakad akkor sem, pedig annyira nem is makacs az a kosz a felnin.

Na jó, makacs - de a Brigeciolnak akkor is le kéne vinni elsőre. Vagy másodikra, hiszen harminc éve ezzel tisztít mindenki. Mindent. A kiporciózott fél literes üvegből vastagon meglocsolta még a tálcán aggódó alkatrészt, és saját kezét-karját is alaposan lemosta a sárgás löttyel, olajosan mégsem mutatkozunk ugye.

Na majd holnapra kiaggódja magát -gondolta- reggelre úgy fénylik majd a felni mint a Salamon töke. ( Mielőtt vulgaritással vádolna bárki: Salamon tömlöcét töklámpásokkal őriztette Szent László királyunk, innen a mondás ereditje. Tehát szó nincs radioaktív urulógiai panaszról... )

Másnap: ugye emlékszünk a Markos-féle esti mesére? "Reggel levette fejéről a vödröt, anyóka csúnyább volt mint valaha!" Na valahogy eképp nézett ki az addigra bűzölgő elegy, a láncspré-kosz-dzsuva szimbiózisba összeállva.

És mérhetetlenül gusztustalan szaga volt... a megszokott petróleum és savszármazékok helyett fullasztóan ammóniás, már-már a reggelit visszaidéző erősségben.

- Béláim, gondolkodjunk. Öt liter Brigeciolt vettem a Kutyától. Tíz darab fél literes üvegbe öntöttem ki. És betettem a sarokba hogy fel ne rúgjam véletlenül..... bazdmeg. Nem bazdmeg, hanem fákjúbazdmeg - ahogy kisádi mondta nagyon helyesen.

Emlékszem nem volt kedvem hazaszaladni a garázsból... de marhára kellett már hugyoznom... és ott volt az a fél literes üveg... üresen. Aztán hogy fel ne rúgjam...azt is a sarokba...

 

Már értem miért nem akarta leszedni... se a felniről... se a karomról, amikor kimosakodtam benne. Másnap meg felhívott ez a szemét, hogy felmondták a szerződést a TVK-val, és új beszállítót keresnek Brigeciol-ra.

Hogy havi 5-6000 litert tudnék -e produkálni? Rohadj meg Kutya, kurva vicces vagy...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr31886699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása