...nem mindegy. Ha valamit sulykolni akarok, elegendő ha felolvasom a negatív részét a hírnek: és máris kész az elferdített anyag, lehet hergelni a népet. A rajz összeállt.

TV2, ma reggel. Motoros razzia, és az okok. ( Vagyis az ürügyek...na mindegy. )

 

1, " Tavaly több mint 800 olyan baleset volt, amit motoros okozott " . Igen. És több mint 1000 olyan, ahol elszenvedője volt, a mások által okozott balesetnek. Nem ártana hozzátenni, kedves hírszerkesztő...mielőtt főbűnöst csinálunk valakiből.

2, " a legfőbb ok, a gyorshajtás " . Igen, ezért is kell mérni az M7 felüljáróról. Mert ugye a hülye németek még nem tudják -ezért is engedik a tempót- de az autópályán nem a sebesség a gond. Hanem a követési távolság be nem tartása - ld. Winkler Robi tanulságos cikkét, ahol alig 100-as autópályatempó, és egy bamba autós okozott motoroshalált.

3, " 131 motoros halt meg az utakon. Ez a balesetben meghaltak 13% -a " - Aztamindenit. Szóval a motoros balesetek 5-10% -a halálos ? Tehát mennek "mindazállatok" ? Nem. Inkább az autósoknak is el kéne elmagyarázni kicsit - baleset 80-nal: nekik 2 légzsák, nekünk 2 végtag.

4, És mecseki videó. Ugyan melyik főokos hiszi, hogy két év után ugyanúgy sokkol az a videó ? Na igen, az elhunyt családját biztosan kiborítja - ők nem szeretnek hajnal fél hétkor arra ébredni, hogy a családtagjuk halála megy (ezredszer!) a TV-ben.

Talán el kéne gondolkodni: a nézettség valóban megér ennyit ?

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr631207124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása