SuperShop? Felejtsd el...

2008.05.16. 12:46

És a Messiás leszállt közénk. Már vártuk. Sokan, nagyon.

EZENTÚL OTTHON TANKOLUNK - relatíve aprópénzért !

Mielőtt vizes borogatással látogatná meg a szerzőt a kedves olvasó/motoros kolléga, el kell mondjam: nem ilyen egyszerű a dolog. De legalább reménysugár...

www.uberreview.com/2008/04/microfueler-fuels-your-car-with-homebrewed-ethanol.htm

A szerkezet amiről szó van az alkoholkészítés egyszerűségére, és az Etanol-felhasználású járművek elterjedésére épít. Az alapanyagokat (nagyrészt nyerscukor) hozzáadva, hetente kb. 8-10 teli tank üzemanyagot állíthat elő, kb. 50 Ft-os literáron. Tökéletes, mondhatnák: de nem nekünk.



A szerkezet több mint 1,5 milliós ára nem okozna problémát - gyorsan megtérül. Viszont a motorkerékpár átalakítása - és ami a lényeg - az itthoni VPOP rendelkezések szigora okán, eleve halott ötletről van szó. Aki bátor, tehet egyet az udvarába (jelentkezőket várunk! :-) azonban jó, ha az illető kerítése a Vámhivatal kommandósai ill. járművei által áthatolhatatlan anyagból készül majd.

Szóval itt a mese vége: hoztam is ajándékot, meg nem is. Van is olcsó üzemanyag, meg nincs is.

( ps. aki valamilyen furmányt kitalált, milyen módon lehetne mégis üzembe állítani egy ilyen szerkezetet itthon FELTÉTLEN KOMMENTELJE, ossza meg velünk - vevők vagyunk minden ötletre ! )

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr96472397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása