Már eleve a cím bajos..amiről beszélni vágyok, csak az érti, akinek a fentiek már rémlenek valahonnan. ( help: BruceWillis, Utolsó Cserkész )

Szóval jó ez a muzsika, még mindig mozogni vágyom, ha ilyen hangosan szól: House Of Pain: Jump Around

 

 

Nehezen vallom be: vagy 20 éve már, hogy ugyanígy pörögtünk rá... kimondani is rengeteg.

Édes ez a kiscsaj. Gyönyörű mosoly, majdnem szűzies. Kötelességtudóan tölt, és közben vadul magáz, valami félreértelmezett modorosságból...jajj nekem.

Mondanám, hogy mekkora ez a zene - de nem élt még (bazzd...) amikor újdonság volt a Jump Around.

- Csak egy deci bort ?! - ébreszt fel, csípős hangon. Ettől még én is többet iszom !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az a bizonyos Ermitage

Atyáskodónak fog tartani. Egy okoskodó vén fasznak. De belekezdek:

- Amikor majd eléred azt a kort kis szívem, hogy jogosítványt kaphatsz. És lesz motorod. Amit jobban imádsz mint a pasidat (csajodat? ki tudja...) akkor nem ülsz rá a NAGY BÜSZKÉN SOKAT ITTAM este után.

Én is beverdestem anno az egész üveg Becherovkát a Tátrában... és utána lementem az ABC-be, vettem valami vacsorát...ki sem szúrták, pedig mást már alkoholmérgezéssel vittek volna 7 deci töménytől...még se dicsekszem vele. Egyszerűen nem dicsekedni való.

Unottan legyint felém: eddig csak a fáradt szemeim alapján titulált öregnek, most már a hülye szövegem miatt is. Ez a legrosszabb állapot:

"Még dugnád, de már csókolomot köszön..." - azt hiszem végképp megöregedtem. Bánatos egy helyzet.

Épp készül kólát önteni a boromra - ekkor újrakezdem a kiselőadást. Egyszerű egyenlet, a 30 feletti borivási szokásokról, amik kizárják, hogy a kóla egy épületben tartózkodjon a jóféle Villányi Ermitage-zsal, vagy Mirtillel. Ő meg ezt az egy formáját ismeri a bornak, piros-fehér cimkével felturbózva... 2:0 . Egyre nagyobb a szakadék.

De érdekes módon újra jön. És mosoly továbbra is feszt. Mesél, csacsog, valami megtetszett neki. Minek kerteljen, ráböki:

Ugye legközelebb is láthatlak ?

Andi ekkor már rosszallóan tekint rám. Az eddigi flört sem volt ínyére, de nyugtatta magát. Öreg Kutya, lánya lehetne, ugyan... most meg, nesze.

32 év összes öröme, és az utolsó 1-2 év minden bánata: egyetlen pillantásban

Azt hiszem mégis rend van a világban. A hajam egyre fogy, a ráncok szaporodnak, és mi tagadás: a hasizom is egyre nagyobb...mármint kerületű.

De ha az "okoskodó vén fasz" -ból (szimplán az ócska dumámal) negyed óra alatt eljutok a "mikor látlak újra?" gondolatig, akkor nincs nagy vész.

Nem mintha erre vágynék, de mindenesetre megnyugtató... és pár rossz dumát elereszteni még mindig olcsóbb, mint DeLorient lopatni: hogy visszarepítsen 15 évet az időben.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr781278724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polanigger 2009.07.31. 06:19:10

Nagyon jó!De Lorient lopatni???Ilyen dumát sem hallottam még :)A hasra vigyázz az ne nagyon kerekedjen.Jó egészséget és motorozással teli napokat kívánok.Holnap jöttök quadtalira?

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.07.31. 08:16:05

@polanigger: Holnap még ezer fele, de ígérem : vagy szombat este, vagy Vas. kora reggel bezuhanunk...nem úszod meg a hülye pofámat ! :)

Bituman.hu 2009.08.05. 13:19:09

Egy túrót öreg maga Don Juan Bácsi :D

Az ermitage-al kifogtad a szinte egyetlen jó Bock bort, de majd felfedeztetem veled a borvidéket ;)

fxxkthemedia · http://fxxktm.blog.hu/ 2010.01.02. 23:18:18

hogyaza! jump around a fiatalságom himnusza (volt), de még mindig úgy pattanok fel ha meghallom, mint aki 20 éves! majd egyszer ugrálunk rá közösen! ;)

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2010.01.03. 05:51:38

@fxxkthemedia: gyere ki valamelyik RMC esti bulira... az öreg kalóz a diszkós pultban minden este elnyomja (párszor), az elfogyasztott BlackLabel mennyiségétől függően :)
süti beállítások módosítása