Csak a fejemet nézzék...

2009.10.17. 20:58

...sznob vagyok - mondhatnánk, kicsit kitekerve Rodolfo idézetét.

Fxxktm bíztatására belenéztem a Csicska születik legfrissebb adásába. Nagy kár volt.

Kicsit emlékeztetett a zsűri munkája, a SouthPark 1308 pedofil bíráira, már ami a korfüggőséget illeti. Gyönyörűen csúsztak tovább a 10 év alatti versenyzők, míg igazán tehetséges fiatalok estek ki - fura mód.

És a hab a tortán: sokunk kedvelt bandája, a Pedrofon is indult ezen az...izén. Drága kedves zsűritag (neve már nincs előttem, nem is lényeges) eleve unott fejjel fogott bele, gyönyörű prejudikáció. Az a nóta, amit egykor himnuszának fogadott a szóvicc.blog, és számtalanszor hozott vidám percet, gyakorlatilag végig sem ment - "hála" a fent említett díszbuzinak.

Na persze, nem hibáztathatom. Ha valaki nem ér fel egy bizonyos értelmi szintet, annak baromira nehéz felfogni egy ilyen nótát - amiben mondatonként 2-3 hatalmas szóvicc rejtőzik. Kb mint ha egy négyévesnek akarnánk megmutatni a Magyar Vándort... nem kell meglepődni, ha nem érti "letettük a fegyvert ! ez VILÁGOS, nem ?" poént.

Kár hogy a kedves bírák is egy négyéves szintjén ragadtak...

 

Egy év alatt 150.000 letöltés. Ők biztosan mind hülyék ugye...

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr121456781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fxxkthemedia · http://fxxktm.blog.hu/ 2009.10.19. 13:08:24

esélytelen. majompopsztár kell jól tudod;) vagy mesemondó... na abból is van elég az országban.
süti beállítások módosítása