Sláger gyanús...

2009.10.28. 12:54

Megszűnik a két legnagyobb rádióadó: a Danubius és a Sláger elvesztette a harcot egy 'bizonyos' erővel szemben.

Győzzön a jobb - mondhatnánk, de amikor ez a jobb oldal AZT A JOBB OLDALT jelenti, na az már hiba.

És jön Majtényi... jelzi hogy gyerekek: az árbevétel több mint felét KÉPTELENSÉG, hiszen ez azt jelenti, az ÖSSZES megtermelt haszon több mint dupláját fizetik be az államnak ? Hát hülyék maguk ?

Meg is van az eredménye a hangos szónak - Laci bácsi az első körben nem is szavazhatott, így persze nem is várta meg, lesz-e második forduló, és távozott az ülésről. Tímár János, a szabad demokrata delegált pedig egyszerűen nem vett részt a döntéshozatalban.

Hogy milyen eredménnyel "győzött" az a bizonyos ? 12:10 arányban. Pont KÉT SZAVAZATTAL ? Jajj de fura...

És hogy miből fizetik majd az 55 % -ot ?

Íme a válasz. Az árbevétel, az nem árbevétel.

Egy külső cég értékesíti a reklámidőket, és ami ABBÓL MARAD , annak az 55%-a lesz a befizetett összeg. Csak a tökhülye nem érti.

Mától én is így vásárolok: kérek hitelre egy házat , ahogy a kollégáim is. Vállalom hogy a többiek által felajánlott "fizetés 30% -a" összeg helyett és a "fizetés 147 %-át" fogom fizetni törlesztésként, enyém a házikó.

 

Aztán véletlenül másnap nem kapok fizetést, hanem egy külső cég fogja inkasszózni a munkáltatómtól, és tőle én ( HIVATALOSAN! ) csak 4710.- Ft havi juttatást veszek át... és vígan törlesztek 7000-et egy hónapban a 30 millás házra.

Csodaszép, továbbra is magyarországon élünk. Így kisbetűvel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr851481219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fxxkthemedia · http://fxxktm.blog.hu/ 2009.10.30. 12:45:32

had idézzek: "...mert minden akciót, reakció követ..." ;)

fxxktm.blog.hu/2009/10/30/lager_radio
süti beállítások módosítása