Ugye emlékszünk Kállai Feri bácsira a Tanú -ban? Én azt hittem az csak egy film...

A hír: "...Nemesbikken kutyák támadtak meg egy hét és féléves kisfiút, aki a súlyos sérülések következtében a helyszínen meghalt...a közelben lakó férfi az általa tartott 13 kutyát - a nyomozás adatai szerint - a gyerekekre uszította, akik megpróbáltak elmenekülni..."

 

Lezárult az eljárás. A bíróság megerősítette a vádlott állítását, miszerint elképzelhető, hogy egy kóbor kutya volt a támadó, és hogy a gyerekek előtte ütötték, bántalmazták az állatot.

"...a vádlott is próbálta megfékezni a támadást, ráfeküdt a hét és féléves kisfiúra, hogy testével védje a harapásoktól.
.."

Tehát ráuszítja a kutyáját/kutyáit, hogy azután őt magát harapja meg az állat? Tök életszerű.

'Nem lehetett az én kutyám, azok otthon voltak' - mondta a férfi. Ezt a bíróság is igazolta, így hát az ítélet...

Két év tíz hónap letöltendő.

Megismerve az új tényeket, a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölést, gondatlanságból elkövetettre módosították. Mivel - milyen fura - szinte ugyanennyi időt töltött előzetesben a vádlott, most hazaengedték, de lehet hogy néhány hétre még behívják. Újra.

Javaslom senki ne menjen az utcára, soha többet. Még a végén előzetesbe kerül.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr261774387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aCigó 2010.02.24. 09:31:22

én meg Csehszlovák Farkasebet akartam tartani! Ha csak ránéznek 20 év? pincsit veszek baszki!
süti beállítások módosítása