Nem kell Brno-ig menni !

2009.08.04. 11:57

Augusztus 10-én, hétfőn ingyenes nyílt napon várja a rajongókat a MOL főtámogatottja Talma, így azoknak, akik éppen szabadságukat töltik, nem kell külföldre utazniuk ahhoz, hogy meghallják a MotoGP motor dübörgését. Talmácsi Gábor 13 órától Honda RC212V versenymotorjával tizenöt kört tesz majd meg a mogyoródi Hungaroringen. Ezt követően élménybeszámolót tart a célegyenesben a lelátók előtt a szurkolók számára. Talma előtt a fiatal tehetségeké a pálya, déltől a Talmácsi Motoros Iskola növendékei által tartott bemutató színesíti még a programot.

 

Az érdeklődők számára a belépés a 8-as kapunál! A kilátogatóknak javasoljuk, hogy hozzanak magukkal enni-innivalót, mert a rendezvény ideje alatt a büfék nem üzemelnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr361287919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása