Vesszen, hisz' motoros!

2010.10.28. 12:17

Sorolhatnánk a példákat, Császár Elődtől kezdve, egészen Stohl Buciig, hogy mely közszereplő, milyen ügyvédi/szakértői trükkel úszta meg a súlyos közúti vétségért járó börtönbüntetést. Egy azonban biztos: egyik híresség sem motorral követte el a bűncselekményt. Pásztor István, 215-szörös válogatott kézilabdázónk már nem volt ilyen szerencsés: nyolc hónap fogházra ítélték, az általa – motorral – okozott közúti balesetért, melyben a nyolcvanéves áldozat a helyszínen életét vesztette.

 

A szakértő szerint 69 km/h-val haladt. A sérülésekből ítélve tényleg maximum ennyivel mehetett

 

A büntetés nem jogerős, de mindenképp figyelemre méltó, hogy milyen rövid idő alatt született meg az ítélet, melyben – ha nem is szokatlanul -, de mindenképpen átlagon felüli szigorral járt el a Veszprémi Városi Bíróság. Mellékbüntetésként Pásztort öt évre eltiltották a járművezetéstől és a több mint háromszázezer forint perköltség megfizetésére kötelezték.

 

Stohl András újabb közúti balesete: nem rajta múlt, hogy nem történt haláleset

Fontoljuk meg, hogy innentől mivel is közlekedünk… ha javasolhatom, Subaru terepjárót, vagy valamilyen kétajtós sportkupét válasszunk – az eddigi ítéletek alapján ez tűnik biztos befutónak. Ja: és némi készpénz is kell hozzá, de ezt gondolom már mindenki kitalálta…

Börtön helyett külföldi karrier: itt még Császér Elődként a bíróságon, ma pedig DJ Shane néven, a világ száz legjobb DJ-je között

 

egy komment az eredeti hír hozzászólásai közül:

Mi történt az igazságszolgáltatással, hogy ilyen hamar ítélet született??!! Az igaz, hogy meghalt egy ember, de közel sem hasonlítható a Sthol esethez. Ott ittasság, kábítószer fogyasztás, nem is beszélve, hogy elhagyta a helyszínt és mielőtt távozott hazugságra biztatta az élete párját!!! Jóval később bánta meg a tettét. Megbánta – na hiszen. A sportoló pedig tettét felvállalva és szörnyű lelkiismereti kínok között várhatta az ítéletet, ami 1 hónapra a tragédia után meg is született. Sthol pedig még műsort fog vezetni??????!!!!! Van képe az emberek szemébe nézni! Közszereplő lenni nap mint nap!! Mélységesen felháborító és elítélendő. De a SORS nem felejt, mindenért így vagy úgy, de meg kell fizetni előbb vagy utóbb!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr992405144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása