Tragédia, három felvonásban

2010.02.25. 16:13

 

2008.július: majdnem fejemet vették mikor le mertem írni, ez a sávolyi pálya nem fog elkészülni, a szokásos magyar tesze-tosza aktatologatás miatt. Tucatnyi kommentben estek a torkomnak...mit is képzelek én, hogy ilyeneket.

( link: kutya-vilag.blog.hu/2008/07/31/mindenek_gatja_magyarorszag_a_neved )

2009.november: felépült a dunaszerdahelyi ring, nálunk meg krosszpályának (se) jó a két éve megálmodott MotoGp aszfaltcsík. A helyzet nem kilátástalan, sőt bíztató cikkek jelennek meg, mi mégis valahogy nyugatlanok vagyunk...

( kutya-vilag.blog.hu/2009/11/22/masfel_eve_tortent )

2010.február.23 : "...Csalásért és okirathamisításért másfél év börtönbüntetésre ítélték 1995-ben Magyarországon Kovács Bence Jánost, aki mostanában Spanyolországban meggazdagodott ingatlanmilliárdosként tűnt fel a médiában. A sávolyi motorversenypályát építő, sokmilliárdos állami hitelre pályázó Grupo Milton elnökéről többen állítják, hogy a kilencvenes években sokakat átvert..."

2010.február.25. "...A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a Balatonring sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig órákon belül kifizetheti a milliárdokat. A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium és a Pénzügyminisztérium által előkészített, a pénzügyminiszter által azonban végül nem támogatott előterjesztést tavaly október végén fogadta el a kormány, 20 milliárd forint állami támogatást és 15 milliárd forint állami hitelgaranciát ítéltek oda a beruházásra..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsian várjuk a sokfelvonásos tragikomédia fináléját...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr371789900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása