Van értelme

2009.01.21. 13:09

...Minden érzelmek közül a szenvedély az, ami értelmet ad annak, hogy élünk és mentséget arra , hogy elkövetünk mindent ami bűn...

 

Sok a gondolat a fejemben, talán túl sok is. Itt van rögtön a fenti kétsoros, melyet azonnal magáévá tesz, aki egyszer is megélte.

Aztán itt ' A Titok ' című film. Dokumentumfilm. Tükör. Gondolatébresztő.

Vagy akármi is legyen - egy életben, egyszer mindenképp látni kell. Nekem most kellett.

 

 


Mondjuk hogy szkeptikus vagyok, én szeretem a földön két lábbal álló történeteket - tehát elsőre nem biztos, hogy megérint engem a film.

És mondjuk ki azt is rögtön: TÚL SOK mindent tapasztaltam már a bőrömön ebből a történetből, hogy egyértelműen elutasíthassam. Az már csak hab a tortán, hogy a mozit egy kórházi ágyon fekve láttam. ( És kb. kötelezővé is tenném, minden lábadozónak... )

Nos mi az amiért mindez összekapcsolódik ? Amiről egy napon egyáltalán eszembe juthat a szenvedély, a vágy és az ember hite önmagában?

A gondolat oka, egy pár soros beszélgetés az éjszaka közepén, ami alapjaiban változtatta meg a Világról alkotott véleményemet, és tette ezt PONT a legjobbkor.

Az Élet tele van szépséggel, higyjétek el. Csak vágyni kell és felismerni a pillanatot, amikor épp előttünk áll.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10893314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polanigger 2009.01.21. 22:54:23

Kutya ez már pszichológiai kezd lenni.Ha gáz van hívj.Élet?Szépség?Itt-hon?Az életet napi 18 órában élem a szépségek meg túl sokat kérnek :)Titok?Hmmm.......Kié a gyerek? ::))

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.01.22. 07:59:43

Ezek a dolgok felül állnak helyen és időn. Olyan élmény, amitől függetlenné tudod magad tenni a DOLOGI világ bajaitól.
A hajnal 5-ös keléstől, a stressztől, a motiválatlanságtól, mindentől.

Még ebben a szomorkás-motormentes téli időszakban is erőt ad a magunkfajtának.

Mondom: az Élet mindig tartogat igazi szépségeket, és mindig a legjobbkor - és nyugi: gyerek nincs (egyelőre :-) épp elég nagy gyerek vagyok én, Veled együtt barátom...
süti beállítások módosítása