Dolgozni csak szépen...

2009.05.29. 12:54

Fontos, hogy serényen dolgozzon mindenki. A közszolgák meg pláne - hiszen ők pont azokat szolgálják ki, akik a fizetésüket adják, áttételesen persze.

De a végletektől tartózkodni kéne azért...

Nem gondolnám, hogy az ügyfél dolga lenne visszaszerezni a befizetett pénzét, amikor a városházán tévesen nyomtatott sárga csekket adnak a kezébe. Pedig a való életben ez a helyzet - az ügyintéző széttárja a kezét, nincs kedve dolgozni, rohangáljon az a hülye a pénze után. Ha akar. Vagy ha tud persze.

És azt sem gondolnám, hogy ennek az ellentéte a megfelelő. A lelkes önkormányzati alkalmazott, aki az autósokat "tájékoztatja", a fizető parkoló övezet kiterjesztéséről.

A fenti információ ugyanis egy apró fenyegetés, miszerint legközelebb ha ilyen módon parkol - megbüntetik.

 

 

A mozgássérültet. Az ő számára fenntartott parkolóban. Aham, köszi.

Szerencsétlen, bő 60 éves nénike meg nem győz telefonálgatni, hogy legközelebb hol parkoljon - hiszen a kórház innen csak 20 méter, köszöni ő továbbra is itt szeretne...főleg hogy járni is alig tud. Elég baj az neki, hogy ilyen helyeken kell megjelennie, rendszeresen.

 

Szóval dolgozzon mindenki. Akinek muszáj, az úgy is fog. Aki meg csak eltölti az idejét a hivatalban, az kapjon észbe: és eszébe ne jusson utcára vonulni 13. havi pénzért.

Nekem nincs "ajándék hónap" karácsony után, amikor csak fizetés jön, a számlák meg nem. És én, az ő munkamoráljával (van neki ilyen?) már rég állástalan lennék.

Szóval emberek ébresztő - az egy másik rendszer volt, ahol kávézni kellett bejárni. És amikor ez végleg elmúlik, késő lesz kapkodni.

 

Munkavégzéssel kell megelőzni a bajt - ha javasolhatom...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr361150798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polanigger 2009.06.01. 13:38:17

Jesszus ismét 1 pokoli igazság a pokoli Mo-ról!Ez az Kutya bácsi nyomjad király vagy!Bár nem hiszem hogy bármi is változna itt nálunk a "közalkalmazotti" gondolkodásmóddal megáldott emberektől de kivételek mindig vannak.Bár sok orgazmust kellett okoznom neki. :)

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.06.01. 17:35:29

@polanigger: akkor innentől főállásban kéne "baszogatnod" őket, nemtől függetlenül - mert van baj rendesen a fejekben... :)
süti beállítások módosítása