Szar hely lett a homokozó

2009.08.06. 18:52

Pedig régen olyan szép nagy volt. Vizesárok az egyik szélén, nagy kövek a másikon.

Most "csak" a homok maradt - bekerítve, feldarabolva. Azaz, hogy pár éve már csak madzagok vannak kihúzva ebben a pár köbméter homokban. Át lehet lépni, nem szól senki. És ez a baj.

Pedig nemrég, ezen a kis helyen is jókat játszottunk, amíg az óvóbácsinak kellett szólni, ha át akartunk menni a homokozó túlvégébe. Mondjuk légpuskáért, vagy Gorenje hűtőér'.

Most meg ? Szabadság feszt, csakhogy a homokozó mindenféle bogarakkal lett tele.

Főleg ganajtúrókkal...ezek vannak útban itt is - ott is. Büdösek, hangosak, megszúrnak.

Meg aztán ezt a kevés homokot sem tudjuk már békében használni egy ideje. Itt ez az új gyerek. Hiába csak pisis kiscsoportos - ellentétben a mi sok-sok évünkkel (néha vagy ezernek tűnik) 

Valami atolS...vagy hogy a faszba hívják.

 

Nem elég, hogy megdobál, ha átmegyek az ő felére játszani: újabban ő jár át, és eltapossa a ganajtúrókat az én felemen.

( kis kitérő: az ő felén is eltapossa, csak azt nem ilyen hangosan. És az én felemen magam is tennék ellenük, de ugye azt nem lehet. Hiszen élőlények ők is...márint biológiailag)

Szóval átjár a mocsok, eltapossa őket. Aztán rá egy-két napra, rohan is az ovóbácsihoz, hogy "áááá...az ott tapossa a bogarait !" ( http://www.fn.hu/kulfold/20090804/slota_foglalkozzon_ensz_kisletaval/ ) Ovóbácsi meg nem szarozik: minket tol le érte.

Döbbenet.

Vagy nagyobb homokozó kéne, vagy nekem egy nagyobb lapát. Esetleg kevesebb ganajtúró...de ezt már félve mondom.

Kedves csoporttársak: igyekezni kéne feljebb lépni, legalább egy szinttel. Mert amíg egy ovódába járunk ezzel a kölyökkel, minden nap csak szopni fogunk.

Még a végén a tízórainkat is elveszi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr541293176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

978217 2009.08.11. 16:09:07

Kb a végére értem mire leesett, de jól sikerült.
Kéne szólni a barátoknak hogy verjük el azt a kiscsoprtost, csak hogy isztában legyen a helyével...
süti beállítások módosítása