Öljünk motorost...

2009.08.28. 08:42

...vagy biciklist, mindegy. Az is bunkó.

hvg.hu/itthon/20090827_csapda_terepmotorosoknak.aspx

A rendőrség nyilatkozik: rosszul tette, amit tett. Mert öt évet is kaphat... Aham, persze.

Amikor saját kollégájuk halt meg, egy UGYANILYEN orvtámadásban, az elkövetőt még aznap megtalálták - eredmény? Semmi.... ( www.sportmotor.hu/motoros_hirek/biztonsag/drotkotel-gyilkolt.html )

Az elkövető mosolyogva mesélte a tévében, hogy ez bizony neki kötelessége volt, semmi baj nincs azzal, hogy megölt valakit. Mert ezen út az övé, punktum.

( És valóban, ha egyszer lezajlik a jogi huza-vona... Lehet hogy tényleg az ő tulajdona lesz. És mér' rakna kerítést rá a marhája ? Nem, drótot feszít ki, az sokkal jobb. )

A konkrét esetben a legszebb, hogy a fórumok hemzsegnek a HELYESLŐ kommentektől - milliónyi abberált országa vagyunk... a tudatáig el sem jut az ilyennek, hogy:

- kerékpárúton, a kerékpáros is ugyanúgy belehal

- attól hogy ott nem szabad menni, még nem biztos hogy meg kéne ölni a motorost. Talán az ukrán Hummerest is megrugdossa a "kedves" önjelölt vörös gárdista, amikor rossz helyen parkol ?

Arctalan férgek ezek. Pont mint az a szellemileg sérült, aki a többezer fős motorostalálkozóról kivezető utat locsolta fel olajjal ( index.hu/bulvar/motrok38282/ ) bele sem gondolva, hogy egy család, autóval, ugyanúgy meghalhat miatta.

És még energiát is fektetett a művébe, azzal hogy odautazott: biztosan nem helybeli volt - ők egytől-egyig örülnek az évenként visszatérő 6-7000 motornak.

Ki szívből, ki számításból.

 

 

Egyszer úgy összefutnék egy ilyen drótfeszegetővel...úgy épp akció közben. Tudnám mire használni a drótot.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1001343445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fokabacsi 2009.08.29. 11:21:43

Abban az országban ahol a komcsikat már harmadszorra is visszaszavazták lehet még bármin csodálkozni ?!?!Hülyeségben világbajnokok vagyunk.

kranführer 2009.08.29. 11:28:20

Szia Kutya!
Emlékszel hogy a Siroki kanyarolajozásnak mi lett a vége? Mert ott hajnalban egy rendőrautó csúszott bele az árokba és nem motoros. Lezárták az egész utat a takarítás idejére, így szerencsére senkinek se lett baja. Szeretnék én is ilyen drótfeszítőkkel vagy kanyar-olajozókkal összefutni, addig ütném őket amíg bírom.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.08.29. 11:45:50

Emlékszem, ott voltam azon a találkozón (is).

A fasz kivan amúgy is a sok bújkáló köcsöggel, sajnos százezer szám vannak itthon ilyenek: ha odaáll elém, és vállalja hogy beszólok/orrbavágom/akármi a geci cselekedetéért, az ok, állja a sarat, le a kalappal.

De az ilyen bazdmeg...

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.08.29. 11:46:41

@fokabacsi: igen, nagy az Isten állatkertje. Politikai pártállástól függetlenül...

adam01 2009.08.29. 13:46:22

Üdv mindenki!!
Sajnos felénk is húzogatnak néha drótkötelet.Sajnos sógort egyszer le is kapta a motorról!Alljas szemét emberek lakják ezt az országot!Egyesek azt hiszik hogy még mindíg középkor van és ha kimennek az erdőbe sétálni csak a bambit látják ugrálni!De nincs már bambi se erdő lassan és nem miattunk motorosok miatt!!Én olyan utakon motorozok ahol még nekem is küzdelem a közlekedés annyira kijárták a traktorok meg a terepjárók!!Találkoztam olyan síkhülye emberrel is aki rám akarta fogni hogy én jártam ki olyanra az utat:DMár ki akartak ütni a sisak alól meg felgyújtani lelőni stb...Nem tudom mi vezetett ide de a média sokat segített a sötét embereknek hogy még inkább utáljanak minket!Én továbbra is erdőben motorozok,nem menekülök és felelőségre vonhatnak nyugodtan!!!NEM ÉN TESZEM TÖNKRE A TERMÉSZETET!!

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.08.31. 16:52:38

DÖBBENET !

"...A természetőr, Sipos Zsolt elmondása szerint a drótokat a helyükön hagyták, de faágakkal, levelekkel jól láthatóvá tették. A legközelebb arra járók így talán idejében észreveszik a nyilvánvalóan motorosok, bicajosok elleni „fegyvert”..."

Rábasz két falevelet, amit reggelre lefúj a szél. Nagyon remélem, hogy az első megsérült biciklis rommá pereli a hülye birkapicsáját...
süti beállítások módosítása