Ahogy napvilágot látott Ben Spies MotoGp szerződtetése, a piac felbolydult - ezzel az átigazolási szezon hivatalosan is megkezdődött.
Az amerikai helyére James Toseland érkezik, de az igazi meglepetés a csapattárs: az idei szupersport újonc, a VB-t két ponttal vezető Crutchlow kapja a másik 2010-es R1-et - jelentette az MCN.



Toseland már alig várja már, hogy visszatérjen egykori sikereinek színhelyére: " Meg akarom mutatni, hogy nyerő pilóta vagyok, és ez egyfajta kárpótlás is lesz az felemásra sikerült MotoGp karrierem után. A Yamaha bebizonyította hogy az egyik legjobb motorral, és a legfelkészültebb szerelő-gárdával bír a sorozatban, így reális esélyünk van hogy mi legyünk a legjobbak a 2010-ben.

Crutchlow : Nagyon boldog vagyok, hogy a Yamaha mellettem döntött! Tudom hogy hatalmas ugrás lesz, hiszen mindössze egy szezont töltöttem a szupersport VB-n, és máris lehetőséget kínáltak, hogy a magasabb géposztályban szerepeljek.
Már nagyon várom a közös munkát Toseland-del, és persze szurkolok Bennek az idei VB-ért folytatott harcban ! - mondta a 24 éves brit versenyző.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr771420820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása