- Te Kutyus! Mi a véleményed a motorosokról? - csipogja érdeklődve

- Rohadt kis b.zi mind! Ki kéne őket tiltani az utakról! Vagy kiírtani őket...az se lenne rossz.

- Nahát, hogy megváltozott ez a sorozat... - mondja Cicus

A '80 után születettek most értetlenül néznek, na nekik nyújtok itt mankót. Kutyus a KRESZ-t jól ismerő 'oktató', Cicus pedig a 'járókelő' a sorozatban. ( az idősebbek Csíkos úrra is emlékeznek még...talán. ) De egy biztos, ilyen soha nem hangzott el a sorozatban. Nem is hangozhatott volna, pedig akkor még ombudsman sem volt.

 



Eltelt húsz év, és minden a feje tetejére állt. RTL, Showder Klub. Csenki Attila épp legutóbbi balesetéről számol be, minek során elütött egy szabályosan közlekedő motorost. Rendőrség, helyszínelés. És a legérdekesebb, a rendőri 'jótanács' az autós felé:

- Legközelebb Csenki úr, ki kell kanyarodni gyorsabban, a motoros beleszáll az autó hátuljába, és máris ő a hibás...

( 4:15-nél az ominózus rész )

Lehet hogy én vagyok paranoiás. De nem tartom akkora tehetségnek Cs. Attila nagykorút, hogy a saját kút fejéből ilyet kitaláljon.

Ha pedig tényleg elhangzott, akkor kurva nagy bajok vannak az országban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr811565639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simon1 2009.12.05. 07:16:09

Igen. Kurva nagy bajok vannak az országban.

fokabacsi 2009.12.06. 16:17:40

Egy olyan országban ,ahol törvényt hoznak a tojásdobálásról, a megengedett ruhaviseletről,a köszönés megengedett formájáról, kinek kötelező tapsolni.
Nooórmális????

fokabacsi 2009.12.06. 16:19:05

Remélem mentek szavazni tavasszal!
Aki nem megy az hazaáruló !! Szerintem!

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.12.06. 18:39:06

@fokabacsi: Erre térjünk vissza négy év múlva. Tudod, a legígéretesebb cefre is el tud indulni forrásba meg rohadásba is...
Én reménykedem.

fokabacsi 2009.12.10. 16:01:07

@kutya_zzr: tudod "borvidéken lakom, és tudom , hogy a mustból akkor lesz jó bor, ha a fajélesztő bele van téve, nehogy félreerjedjen.
süti beállítások módosítása