Uborkaszezon

2010.01.30. 07:57

 

A motoros magazinok közel ezer forintért kelletik magukat az újságosok standjain. Nyilván, ezért az összegért azt várjuk el, hogy a neten -jóval hamarabb- felbukkanó hírekhez képest többet, jobbat kapjunk.

Superbike, 2010 február:

 

Triumph Speed Triple. Évek óta a csupasz motorok egyik legjobb -ha nem a legjobb- képviselője, bármikor elővehető a címvédő okán.

De ennek a motornak a Ducati kínálatában nem a kiválasztott supermoto, hanem a Monster S4RS vagy még inkább a Ducati Streetfighter a párja. Mindegy, ez volt kéznél, pont.

Az már csak hab a tortán, hogy a KTM-től nem a Superduke-ot választották (kapták?) , hogy legalább az eredeti koncepció mentén haladva, a címben említett 'csupasz buligépek' kifejezés megvalósuljon.

Értem én hogy uborkaszezon, de ennyire? Akkor inkább lett volna egy Ducati-KTM összehasonlítás, a Triple mellé meg csak érkezik valami (mondjuk egy új Z?) amivel TÉNYLEG van mit hasonlítgatni. Ahogy az MCN-es fiúk is tették ugye...khhmm.


Szóval már alig várom a márciusi "ténylegkifogytunkazanyagból" kiadást...

Pl.: Suzuki SV1000 vs. Harley Sportster 1200: "a sportos V2-esek gigászi csatája!"

 

Addig meg marad a net. Ott ha nem tetszik a mondvacsinált teszt, ingyen nyomok egy X-et a jobb felső sarokba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr261714052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása