.

Felháborodott kommentek ezreit törölgetik a Digi TV facebook oldalán, és a panaszok egyetlen ok miatt érkeznek: a Discovery csatornái eltűntek a szolgáltató kínálatából...


Korábban a Comedy Central kilövése váltott ki hasonló indulatokat, ám a mostani levél- és szidalom áradat túlmutat az akkori helyzeten, a www.digi.hu panaszkezelő felülete és a 1272 hibabejelentő lassan összeomlik a terheltségtől...

Arról egyelőre nincs hír, hogy a nézői elégedetlenség kivált-e bármilyen reakciót a csatorna vezetőiből, esetleg megfontolják-e az ismeretterjesztő csatornák újbóli felvételét, de a hozzászólásokat látva pár(ezer) előfizető biztosan távozik az eddigi megrendelők közül.

motherfucker_penztarca.jpg

Furcsa véletlen, éppen a mai napon esedékes a - szerencsére - hűség nélküli szerződésem felmondása, a Discovery kihalásától függetlenül. Mindenesetre megpendítem az ügyfélszolgálaton a témát, hátha kiderül valami a történetről... Lehet, hogy a Super TV2 és az RTL káttű jön helyette?

Végre egy minőségi csere.

.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1004917694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turtundi 2012.11.21. 15:08:10

Hát ez remek. Az értelmes csatornák eltűnnek. Azt hiszem sok ember fog lepattanni. Gyertek ide, ha van a közelben ilyen szolgáltató: 2.ly/qF4u Mi náluk vagyunk és idáig minden rendben, plusz vannak ilyen csatornák és most még néhány jó kis "kütyüt" is lehet szerezni.
süti beállítások módosítása