2009: a folytatás

2009.12.31. 10:03

...alig egy hónap telt el a motorépítés kezdete óta, mégis az RMC bulijára már motorral érkeztünk. És az is kiderült, hogy bazi sokat öregettem ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekerült a köztudatba a senkiháziak kezében van a popszakma kifejezés - mindannyiunk nagy örömére.

A blogot több mint ötezer ember olvasta augusztusban, a bejegyzések számával igyekeztem meghálálni a követőket ( ha már a minőségével nem tudtam... :)

Megnéztük Talmát a Hungaroringen mondjuk kár volt a benzinért...mondjuk hogy a bandázással együtt nem volt egy rossz nap, pont.

 

Megszálltuk a Ringet a Kawásokkal , az év egyik legvidámabb eseménye volt - az utasmotoroztatás örök emlék maradt. Igaz más szempontból a vezetőnek, és megint más meggondolásból az utasnak :)

 

Megtaláltuk a neten a 'piac legjobbjai' hirdetéseket, mindannyiunk nagy örömére. Az eladó V-Strom fényképe többet mond ezer szónál...

 

Több mint ezren kísértétek figyelemmel, és kommenteltétek az Öljünk motorost! cím alatt jegyzett gondolatokat. Elvégre a mi életünkről van szó, vagy mi.

Persze politizáltunk, és lelkiztünk is vastagon ebben a hónapban - ezeket most direkt nem linkelem. Nincs helye a sárdobálásnak és a könnyeknek így szilveszterkor. Aki búslakodni akar, a 'homokozó' és az 'olvasnivaló' keresőszavakkal könnyen rátalál, most hadd ne én...

Elindult a Hegylakók projekt , és lábát vetette a blog világában egy igen súlyos vetélytárs: magvas gondolataival a Fxxk the Media egy erős színfoltot hozott a híg fos tengerének ingoványos bugyraiba, médiaszelő karmainak bontogatásával ( ez három képzavar egy mondatban, nem tudom figyeltétek -e :)

Mindenféle erkölcsi vagy egyéb alap nélkül pálcát törtem félve félrelépők felett , ne üssetek érte - kósza gondolat volt.

Elmeséltem Nektek, hogy is zajlott ez a borzalom, amit sikerült átélni 2008 telén. Volt olyan kedves a Sportmotor.hu csapata, hogy értelmes gondolatoknak titulálták azt a sok hülyeséget, amit összehordtam: így került címlapra a Hegylakók menni észak ezúton is kösz a bizalmat gyerekek!

Bosszankodtam egy sort a Sláger Rádió pofátlan beszüntetése miatt sőt, még összeesküvés elméleteket is gyártottam mint azóta kiderült, tök feleslegesen. Hiszen egy jobb műsort kapunk reggelente, jobb zenével, pont.

 

 

Beszóltunk közös erővel a Csicska születik műsornak , hiszen az olyan trendi, vagy mi.

 

A lassan kifakuló kormányunk meglepte a -szavazóbázis reményében- a kétkerekű közlekedőket egy régóta esedékes ajándékkal , ha egyszerűbb nem is lett a KRESZ, de számunkra kényelmesebbé tette a közlekedést.

 

Ha nem is hézagmentesen, de valahogy átvészeltük az őszi H1N1 őrületet és jól lefikáztuk az új kerékpárutat, és úgy összességében a bicikliseket , ami minden idők legtöbb kommentet, és felháborodást kiváltó postja volt :)

 

Nem volt egy rossz év, na. Kicsit több motorozással és kevesebb idegbajjal egy ilyet nyugodtan kiírhatunk 2010-re is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr901634511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

978217 2009.12.31. 10:16:43

Jó volt olvasgatni a blogot, reélem jövőre is hasonlóan jó lesz.

menyi 2010.01.01. 22:10:00

Csatlakozok az előttem szólóhoz, nagyszerű a blogod, bár nem ismerlek tök jó fej lehetsz. Gratula és remélem még rengeteg olvasnivalóval látsz el minket!
ja és buék!

fxxkthemedia · http://fxxktm.blog.hu/ 2010.01.02. 23:13:22

tripla vesevédő, és tudod, sapka sál! ;)

ez jó volt!
süti beállítások módosítása